Kinderfeestje reserveren

Op deze pagina kunt u gemakkelijk online een reservering plaatsen. Betaling is direct bij de reservering.

Heb je een algemene vraag? Kijken even bij de veelgestelde vragen, wie weet staat hier het antwoord wel tussen!

De meest gestelde vragen voor een kinderfeestje:

 

  • Moet je als begeleider ook een ticket kopen?

  • Alleen de kinderen die het Aquapark op gaan dienen een ticket aan te schaffen. Als begeleider zijn je kan je lekker (in de zon) op het terras plaatsnemen.

  •  

Hoe werkt dat dan als je op locatie aankomt?

Zodra jullie aankomen meld 1 persoon zich voor de gehele reservering bij het loket waar ‘aanmelden’ op staat. Houd je reserveringsnummer bij de hand (deze staat in de bevestigingsmail). Hier krijgen jullie een bandje om met een bepaalde kleur. Deze kleur wordt omgeroepen wanneer de tijd voorbij is. Afhankelijk voor welke tijdsduur je hebt gereserveerd.

 

Wanneer jullie een bandje om hebben en de zwemkleding aan hebben. Kunnen jullie een zwemvest halen, deze zijn verplicht en dienen goed aan te sluiten op het lichaam. Hierna kunnen jullie je melden bij het water, daar staat altijd iemand met een Storm Aquapark shirt aan. Van deze persoon krijgen jullie instructies voor het park. En dan is het vooral pret maken op het Aquapark! 

 

Heb je frietjes bij het kinderfeestje geboekt? Dan heb je een formulier bij het aanmelden gekregen, als je deze ingevuld aan de chef van de snackkraam geeft zorgen wij dat er op het aangegeven tijdstip alles klaar staat voor na de activiteit.

 

Hoe zit het met toezicht?
Op het park zitten er altijd badmeesters. Het aantal badmeesters is afhankelijk van hoeveel bezoekers er op het park zijn.
Ook is er altijd een bedrijfshulpverlener aanwezig en een EHBO tas.

Bij ons staat plezier & veiligheid voor op!